Blauwe Toral Loafers TL10874 Toral 1egLSSe

BBudSESkAi
Blauwe Toral Loafers TL10874 Toral
Info Cienta Alicia Wit

U bent patiënt

Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde
Raadpleging

Raadplegingsschema Raadpleging is enkel mogelijk na afspraak. Hiervoor neemt u contact op met het secretariaat op het nummer 053 72 41 43.

Raadplegingsschema

Noot: voor raadplegingen bij dokter M. Praet (stomatologe) op campus Asse (maandag-, woensdag- en vrijdagnamiddag), bel 02 300 63 45

Dringende raadpleging Voor een dringende raadpleging neemt u contact op met het secretariaat en vermeldt de aard van het probleem. Bij hoogdringendheid kan u zich rechtstreeks op de spoedopname van het ziekenhuis aanbieden.

Dringende raadpleging

Waar aanmelden? Bij ieder bezoek dient u zich nu eerst aan te melden aan de dienst inschrijvingen - opnameom u te laten registreren. Daarna mag u zich aanmeldenop het secretariaat:

Waar aanmelden?

Wat doen wij

Ons werkterrein omvat de diagnostiek en behandeling van aandoeningen en/of afwijkingen ter hoogte van hoofd en hals.

Er zijn een 7-tal subdisciplines te onderscheiden die onze bijzondere aandacht krijgen:

Mondziekten en Mondheelkunde

Voorbeelden:

Implantologie (vervangen van tanden door implantaten)

Orthognatischeheelkunde (kaakoperaties)

Esthetische aangezichtsheelkunde

Voorbeelden:

Traumatologie

diagnostiek en behandeling van aangezichtsbreuken

Speekselklieraandoeningen

Oncologie van hoofd en hals: behandeling van goedaardige en kwaadaardige gezwellen van hoofd en hals

Patiëntinfo

Wijsheidstanden en geretineerde elementen

Wortelpuntbehandeling of apexresectie en cysten

Gewrichtsklachten en aangezichtspijnen

Implantaten

Artsen
Van den Eynde, Herman
Taupe Via Vai Espadrilles 5011008 Via Vai kYsJIqu
(Diensthoofd)
Grijze Superga Sneakers 2750 Superga rQc4Lxk5SK
Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde
Gouden Pumps met Sleehak Gabor Sacchetto
Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde
TBS Oriele Beige
Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde
Contactinfo

Het secretariaat van onze dienst is gecentraliseerd op de campus Aalst. Ook voor raadplegingen op de campus Asse en Ninove kunt u ons op dit secretariaat contacteren, via:

Tweet Delen Delen
in Zwarte Diesel Sneakers MAGNETE EXPOSURE WMN Diesel KVc3yzpP0U
Georgia Rose Sandalia Blauw

Het klinkt voor sommigen misschien eenvoudig, maar ontwerpers weten beter. Tekenen kost creativiteit, een goed oog en een pak inspanning. Trial-and-error is je wellicht niet vreemd. En heb je dan uiteindelijk die felbegeerde tekening, dan liggen er overal copycats op de loer, die met gemak jouw creatie inpikken. Niks aan te doen?

Jawel hoor. Het tekeningen- en modellenrecht leent zich uitstekend om die cruciale creativiteit te beschermen. Voor een periode van vijf jaar (en verlengbaar tot vijfentwintig jaar), kan je het alleenrecht nemen op een welbepaalde tekening . Zo krijgt niemand anders de kans om iets met jouw tekening te doen, tenminste zonder je toestemming.

alleenrecht nemen op een welbepaalde tekening

We spreken over tekeningen, en dus over 2D-aanzichten . Heb je 3D-aanzichten uitgewerkt, dan moet je gaan kijken bij Groene Reebok Sneakers CLUB C 85 VTG WMN Reebok tgrjT
. Onze juristen onderzoeken eerst je aanzichten, gaan over tot een selectie ervan, en bundelen alles samen in je registratie van de tekening(en).

2D-aanzichten

Let op: je mag je tekening niet bekend maken vooraleer registratie is voltooid . De regel is immers dat van zodra je tekening is bekendgemaakt aan het ‘relevante publiek’, je de mogelijkheid tot depot of registratie verliest. Hierop zijn wel een paar specifieke uitzonderingen. Zit je in zo’n situatie, contacteer ons dan even.

je mag je tekening niet bekend maken vooraleer registratie is voltooid

De weg terugvinden in de wirwar van regels en wetgeving is lang niet vanzelfsprekend. We helpen je graag vooruit, en behoeden je van onvolledige of imperfecte registraties, diefstal van je creativiteit of hinderlijke concurrenten.

May 2018

Contact

KSV Volleybal Vragender p/a Pastoor Scheepersstraat 217134 RB Vragender Telefoon: 06-18159339Email: [email protected] Facebooksite: https://www.facebook.com/ksvvolleybal

Blauwe Gabor Sneakers 323 Gabor

Onze Sportlocatie

Sportcomplex MFA "De Bult"Kapelweg 177134 NJ VragenderTelefoon: 0544-374777 ROUTE ...

Competitiegegevens,Programma, Uitslagen, Standen,Wedstijdwijzigingen,

DRYKORN KILL Pantalon

Geschreven: zaterdag 19 mei 2018 08:01 | |
Beste leden en ouders van (jeugd)leden,

Zoals de meesten van jullie wel weten doet KSV Volleybal ook dit jaar weer mee met Hart voor de Achterhoek wat georganiseerd wordt door Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek.

Het doel voor dit jaar is het aanbieden van cursussen die georganiseerd worden door de Nederlandse Volleybalbond voor onze trainers, coaches en ouders van jeugdleden. Als je lid bent van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek heb je afgelopen week een brief thuis gestuurd gekregen met een unieke code,waarmee je straks tussen 22 mei tot 6 juni 2018 kunt stemmen op de vereniging die jij een warm hart toe draagt. Met die unieke code kun je 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging, hopelijk gaan deze twee naar KSV Volleybal. Tussen 22 mei en 6 juni kun je dus stemmen op KSV Volleybal. Hoe meer stemmen, hoe meer geld KSV Volleybal ophaalt voor het doel dat wij dit jaar gekozen hebben. Alvast bedankt voor je stem!

Met vriendelijke groet, Bestuur KSV Volleybal

Geschreven: maandag 23 april 2018 17:07 | |

Dames 1

Gisteren speelden wij de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen, wat betekent de allerlaatste wedstrijd ook voor: Daan, Coen, Femke, Isabel, Lynn en Lynn. We speelden tegen de mogelijke kampioen en die hebben het zeker waar gemaakt om kampioen te mogen zijn. We hebben het Favorita niet makkelijk gemaakt maar we hebben wel 4-0 verloren. We willen al onze toeschouwers van afgelopen seizoen bedanken voor jullie aanmoedigingen en hopen jullie volgend seizoen weer te zien!

Geschreven: zaterdag 07 april 2018 17:04 | |

De super-donateurs van KSV werden weer verrast met een heerlijke taart. het waren dit keer Marco Elshof, Bennie Overkamp en de familie te Kronnie(zie foto)

Geschreven: maandag 26 maart 2018 15:10 | |

Gisterenavond stond de thuiswedstrijd tegen De Hofnar-Bovo dames 2 op het programma. De wedstrijd in december verliep voor ons niet zoals gewenst en zelfs BOVO was dat opgevallen

Op naar de revanche dus, gisterenavond. We begonnen flitsend aan de eerste set en konden zo snel de punten binnen halen. We waren goed op stoom. We wonnen deze set met 25-15.

De tweede set probeerden we ook zo te # shinen als in de eerste set, maar we begonnen moeizaam. Helaas voor ons liet BOVO een beter spel zien en werd het nog een spannende zet. Met maar enkele punten verschil liepen wij achter de feiten aan. Aan het einde hadden wij een flinke serve beurt, maar zelfs deze voorsprong gaf ons niet de set winst. BOVO wist deze set te winnen met 23-25 .

Dan moesten we de 3e en 4e set nogmaals laten zien wat we wel in huis hebben. We begonnen de 3e set met een kleine achterstand, dom, want het kost meer energie om in te halen dan voor te blijven. Gelukkig brachten wij servedruk, gingen zij de fouten maken en wisten wij zo, na een spannend einde, de 25e punt als eerste te bereiken en wonnen we met 25-22. We hadden dus sowieso al voor een 5e set gespeeld, maar als je 2-1 voor staat, dan wil je 3-1 winnen.

Ook de 4e set begonnen we met een achterstand, gelukkig wisten wij weer de druk uit te oefenen en halverwege de set kwam een fantastische serve welke zij niet onder controle kregen waardoor de winst zo goed als binnen was. Toch hebben we het nog even een paar punten spannend gemaakt, maar zeker hebben we deze set overtuigend gewonnen met 25-16!

Eén ding is zeker,deze keer hebben we niet gefaald! De mooie 4 punten en het overwinningsgevoel hebben we in Vragender gehouden.

Volgende week, 31 maart, spelen wij, KSV dames 1, een uitwedstrijd tegen Labyellov. De week erop, 6 april spelen wij de thuiswedstrijd tegen Labyellov. We hopen jullie dan te zien!

Pagina 1 van 21

Forget your password?

Ruim een kwart van de Nederlandse automobilisten zit wel eens slaperig achter het stuur. De meerderheid rijdt door. Een op de tien is zelfs zo slaperig dat het volgens hen risicovol is. Dat zijn de meest opvallende bevindingen van een enquête van de Nederlandse Vereniging voor Slaap- en Waak Onderzoek (NSWO).

De helft van alle Nederlandse automobilisten (47%) vindt dat slaperigheid invloed heeft op hun rijgedrag. Men vergeet stukken van de weg of droomt even weg (40%) en kan geen constante snelheid aanhouden (20%). Hoe groter de slaperigheid, des te groter het risico op ongelukken. Het is aangetoond dat een verstoorde slaap of slaapgebrek een grotere kans geeft om betrokken te raken bij een verkeersongeval.

25% automobilisten slaperig achter het stuur 2015-06-09 2016-06-24 https://avek.nl/wp-content/uploads/2017/07/avek-logo-90-jaar.png AVEK https://avek.nl/wp-content/uploads/2015/06/AVEK-NEWS-SLAPENINAUTO.jpg 200px 200px
Recent Posts
In slaap vallen met rustgevende muziek
Gouden Pumps met Hoge Hak NathanBaume
Slapend slank worden!
Kies voor rust in je slaapkamer
Snel naar
Nieuws en inspiratie
Direct contact

Avek bv

Postbus 30 9230 AA Surhuisterveen Telefoon: The North Face IL SOLO GLOVE Handschoenen
Fax: 0512 362333

Zoek Avek dealer

Handige kaart met alle Avek verkooppunten bij u in de buurt!

Anna Field Poncho

Gratis boekje!

Handig! Een gratis boekje met tips over de aanschaf van een bed en lekker slapen. Vul uw gegevens in en wij verzenden het per ommegaande!

Copyright All Rights Reserved Avek © 2015 - Disclaimer - Zwarte Lamica Slipon sneakers HIUMA Lamica aG4VWIY
- Sitemap - Powered by CMCG
Contact formulier

Zend ons een email en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Het laatste autonieuws, acties en autotests direct in je mailbox.

Volg ons op social media

Autokopen.nl - Snel gevonden! Op Autokopen.nl vind je het aanbod van de officiële merkdealer en het Bovag autobedrijf, voor zekerheid en betrouwbaarheid.

  • Direct leverbare nieuwe auto's op voorraad
  • Betrouwbare occasions